top of page

Du kan være Den ene: "Elsk meg!"

Unicefs prosjekt "Du kan være Den ene" har en kampanje på nettsidene denene.no og på facebook. Jeg har deltatt som foredragsholder og i referansegruppe for "Den ene"-prosjektet siden begynnelsen og har uttalt meg om prosjektet på denne siden.

Den ene

Gjennom ”Du kan være Den ene”, ønsker UNICEF Norge å belyse viktigheten av å se og inkludere barn og unge som strever i hverdagen.

Utdrag fra inspirasjonssiden:

Barn er ikke vanskelig Jeg husker ei jente som da hun var voksen og husket tilbake, sa: ”Jeg husker jeg håpet at læreren min skulle se - og forstå - det som sto skrevet mellom linjene!” Barn er ikke vanskelig. Barn kan ha det vanskelig.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page